Füle

Jó idő, jó hangulat és sok-sok sport!

Iskolánk hangulatos sportversenyekkel, kézműves foglalkozásokkal és öko-játszóházzal egybekötött sport- és egészségnapot tartott 2016. április 29-én. A tornacsarnokban, az udvari aszfaltpályán és a sportpályán tartott rendezvényt Gubicza József, Füle Község polgármestere nyitotta meg. Iskolánk tanulói mellett külön köszöntötte a Nádasdladányból, Polgárdiból, Mátyásdombról és Mezőszentgyörgyről érkezett csapatok tanulóit és nevelőit.

A délelőtt folyamán a csapatok Grassroots ügyességi versenyen, egyéni versenyszámokban és kispályás labdarúgótornán mérhették össze erejüket, tudásukat. Az óvodások és a csapatversenyeken megfáradt tanulók kézműves foglalkozásokon, arcfestésen pihenhették ki magukat, valamint nagyon érdekes és izgalmas játékokon keresztül ismerkedhettek meg a környezettudatos magatartás, a szelektív hulladékgyűjtés alapjaival a Vertikál Zrt. öko-játszóházban.

 

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is a Baráti Bőrlabda Football Club volt az iskola szakmai partnere, mind az ügyességi csapatversenyeket, mind a fesztivál jellegű tornát a Club munkatársai vezették le.


 

A közös élményekben és versenyekben gazdag délelőtt végén az önkormányzat, a szülők és szponzorok támogatásával nem csak vidámsággal és jókedvvel, hanem gulyáslevessel és friss pogácsával is megvendégeltük a hozzánk látogatókat.

 

A már hagyományosnak számító sportnap nem jöhetett volna létre partnereink anyagi és fizikai támogatása nélkül, akik önzetlen segítségét ezúton is nagyon köszönjük!

 

      

Meghívó

Meghívó

az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc

emlékünnepségére

és az azt követő koszorúzásra.

Időpont:    2016. március 11. (péntek)  14:30  óra

Helyszín:    Művelődési Ház

a Fülei Általános Iskola tanulói

és nevelőtestülete

 

 

 

 

Iskolacsalogató

ISKOLACSALOGATÓ

 

Tisztelt Szülők,

kedves iskolába készülő Gyerekek!

 

A Fülei Általános Iskola sok szeretettel vár Benneteket játékos foglalkozásainkra!

 

  1. foglalkozás: 2016. február 17. (szerda) 14.00

(játékos matematika)

  1. foglalkozás: 2016. március 3. (csütörtök) 14.30

(játékos tesi)

 

Helye: Fülei Általános Iskola

 

Várunk Benneteket:

 

Anikó néni                     Ági néni                        Emőke néni

tanító nénik